Bezorgen

Festa di Friuli stuurt u een e-mail zodra wij de bestelling hebben overgedragen aan de bezorgdienst PostNL.


Hierin staat ook de track & trace code van PostNL.

Met deze track en trace code kunt u de bestelling volgen. Wij versturen de kazen (formaggi) en vleeswaren (salumi) met een coolpack. Deze coolpack kunt u hergebruiken. Door de coolpack wordt de binnenkant van de doos vochtig, echter dit heeft geen invloed op de kwaliteit van de producten. Aangezien het (gekoelde) voedingsmiddelen betreffen wordt de bestelling 1x aangeboden alleen op uw huisadres. Indien u niet thuis bent, gaan de producten meteen retour naar Festa di Friuli. Het is dus belangrijk dat u thuis bent.

Wij vragen onze klanten om een telefoonnummer die wij op de pakketten kunnen vermelden. Hierdoor kan de zending gemakkelijker afgeleverd worden indien de bezorger het adres niet kan vinden. Wilt u geen telefoonnummer afgeven of vermelden, dan is dit geen probleem voor Festa di Friuli, echter houdt u er rekening mee, dat als de zending wordt geretourneerd, omdat het adres niet gevonden kan worden, er opnieuw verzendkosten in rekening gebracht worden.

Uiteraard kunt u de bestelling ook gratis afhalen.

Heeft u producten met alcohol besteld, dan zal er bij aflevering een id-check (18+) worden verricht.
 

 
Bezorgkosten

In Nederland zijn de verzendkosten € 4,50 als de besteding onder de € 35,- komt. De minimale bestelwaarde is € 20,-  Bestelt u voor meer dan € 35,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en hoeft u daar niet voor te betalen.

In België is de minimale bestelwaarde € 35,- en zijn de verzendkosten € 8,50 als de besteding onder de € 65,- komt. Bestelt u voor meer dan € 65,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en hoeft u daar niet voor te betalen.

De kosten voor de id-check (18+ in geval van het bezorgen van alcohol) zijn voor onze rekening.

Kiest u voor avondbezorging dan betaalt u daar € 2,- extra voor.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR