Proeverij van Italiaanse delicatessen en wijnen
Inloop Proeverij Italiaanse delicatessen en wijnen

Neem gezellig plaats aan onze lange mooi gedekte tafel ! Wij bieden dan 3x een Italiaanse delicatesse naar keuze aan. De bijpassende wijnen krijgt u van Festa di Friuli aangeboden.

€ 14,95
Prijs per persoon

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

In ons historische pand aan de Gamerschestraat 53 in Zaltbommel verzorgen wij proeverijen van onze Italiaanse delicatessen en wijnen. Neem gezellig plaats aan onze lange mooi gedekte tafel !

Bij deze inloopproeverij kun je 3x uit een Italiaanse delicatesse kiezen. De bijpassende wijnen worden u door Festa di Friuli gratis aangeboden. Dit zijn proefhoeveelheden.

Wil je een uitgebreide proeverij van Italiaanse delicatessen en wijnen? Kies dan voor een proeverij van € 24,95 per persoon. Je krijgt dan 6 verschillende hapjes met bijpassende wijnen met een mooie opbouw startend met een mousserende wijn, witte wijnen, rode wijnen en een dessertwijn. 

Aangezien ons pand bestemming winkel heeft, houden wij ons aan de winkelopeningstijden.

Dieetwensen of allergie, geef het aan ons door!


Bereikbaarheid
Parkeermogelijkheden (betaald) voor de deur of op ca. 150 meter afstand aan de Kommerstraat (goedkoper tarief) of op ca. 350 meter afstand aan de Beersteeg (gratis). NS station op ca. 1,5 km / 20 min. loopafstand.

Combineer je proeverij met een bezoek aan het mooie vestingstadje Zaltbommel. Naast de bekende winkelketens zijn er bijzondere speciaalzaken, boetiekjes, kunstateliers en op dinsdag en zaterdag is er een markt. Ga langs bij het Toeristisch Recreatief Informatie Punt (op de Markt) voor een stadswandeling of combineer met een mooie fietstocht langs de rivieren en uiterwaarden.


Deelname proeverij annuleren

Wanneer u uw deelname aan een van onze proeverijen bij nader inzien toch wilt annuleren, kunt u dit tot uiterlijk 7 dagen van te voren kosteloos verrichten door dit per email info@festa-di-friuli.nl aan ons kenbaar te maken. Wij hebben dan nog de mogelijkheid uw plaats aan iemand anders aan te bieden. Annuleert u tussen de 7 dagen tot 48 uur van te voren, krijgt u 50% van het betaalde bedrag retour. Annuleert u korter dan 48 uur van te voren bent u het gehele bedrag verschuldigd. 

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR