Italiaans bier, nieuwe wijnen DOC Reserves en panettones Vanaf volgende week hebben wij heerlijke Italiaanse speciaal bieren in ons assortiment. Deze zijn te koop in twee verschillende bierpakketten met in totaal 7  ambachtelijke speciaal bieren van wit, blond tot donker of met een tintje Picolit of Ribolla. Hiermee kun je dus een originele bierproeverij thuis organiseren of op je werk. Bij ieder biertje hebben we ook een suggestie welke kaas, ham of salami te eten. 

Ook hebben wij twee fantastische nieuwe wijnen Ronco del Balbo Reserves geselecteerd van het wijnhuis Petrucco. Petrucco heeft zijn wijngaarden in het DOC wijngebied Colli Orientali del Friuli. De witte wijn is een blend van Malvasia, Chardonnay, Sauvignon en Friulano. Een mooie volle brede wijn, niet voor niets vernoemd naar de wijnmeester van het wijnhuis Petrucco, namelijk Cabas. De rode wijn is gemaakt van 100% Refosco dal Peduncolo Rosso, een typische druif uit Friuli. Een mooie krachtige rode wijn 12 maanden op houtgerijpt. Ontzettend mooie wijnen om cadeau te doen aan anderen of jezelf ;-)

Vanaf komende week zijn ook de panettones weer verkrijgbaar voor de Kerst. Deze zijn ruim tot in het nieuwe jaar houdbaar. De panettones van Filippi gaan de hele wereld over en zijn 100% ambachtelijk op basis van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Wij zijn er trots op deze dit jaar weer te kunnen aanbieden. Wees er snel bij want op=op.

Kijk lekker rond tussen onze wijnen, bieren en delicatessen en mocht je vragen hebben, laat het ons weten. Bestel en geniet ! Of laat je lekker verwennen en reserveer een plaats bij één van onze proeverijen >


 
    09-10-2019 23:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR