Italiaans cadeaupakket thuis bezorgd Helaas zijn de maatregelen om het corona virus tegen te gaan weer aangescherpt en is het lastiger om een verjaardag, trouwdag, jubileum of ander bijzonder moment met veel mensen te vieren.

Toch wil je deze speciale dagen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Verwen daarom jouw dierbaren met een mooi Italiaans cadeaupakket thuis.

De afgelopen tijd hebben wij veel mensen met een mooie cadeaupakket mogen verrassen, niet alleen voor een verjaardag of trouwdag maar bijvoorbeeld ook omdat een vakantie niet door kon gaan, een ziekte of een promotie op het werk.

Eigenlijk zijn er tal van momenten die je kunt aangrijpen om iemand te verrassen.

Wij hebben alleen maar bijzondere producten in ons assortiment van hoge ambachtelijke kwaliteit met kwalificaties zoals DOP en DOCG, medailles tijdens internationale concoursen of topbeoordelingen van olijfolie- en wijnexperts. Stuk voor stuk hebben wij deze mooie producten persoonlijk geselecteerd van Italiaanse familiebedrijven, die wij persoonlijk bezocht hebben.

Zo weet je zeker dat het cadeau een schot in de roos zal zijn voor de echter wijn- of bierliefhebber, barista, Italiëliefhebber, mediteraanse levenstijl aanbidder, bourgondische levensgenieter, ....

Kijk snel bij onze reeds samengestelde cadeaupakketten. of vraag advies en wij helpen je graag verder met een op maat gemaakt cadeau pakket.

Ciao! Karin en Ferdinand
    26-08-2020 16:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR