Little Italy 2020 | Westergas Amsterdam | 7, 8 en 9 Februari Little Italy 2020 in de Westergasfabriek Amsterdam vindt dit jaar plaats op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari.

Wij hebben vorig jaar genoten van de mooie locatie en gezellige sfeer, maar bovenal van de echte Italiaanse producten. Even lekker er tussenuit en ontspannen. Met al dat moois en lekkers kom je al meteen in een vakantiesfeer. 

Festa di Friuli staat er met een stand vol met Italiaanse wijnen, bieren, kazen, ham, salami en panettone. Al onze producten komen rechtstreeks van ambachtelijke familiebedrijven uit Friuli, voor velen een onbekende regio, maar voor sommige echt thuiskomen.

We hebben typische wijnen uit de streek Friuli, zoals de Ribolla Gialla (mousserend), Friulano (wit) en de Refosco (rood), maar ook mooie speciaal bieren uit Friuli van de bierbrouwer Birra Gjulia. De prosciutto San Daniele uit Friuli mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook de kazen en salami zijn stuk voor stuk bijzonder. Tot slot de panettone. Eigenlijk een gift met Kerst, maar ook nu nog erg feestelijk en lekker.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij laten je graag kennismaken met al het moois wat de regio Friuli Venezia Giulia in Noord-Italië te bieden heeft.

A presto! Karin en Ferdinand
    14-01-2020 10:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR