Moederdag


Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Wij hebben een aantal echte verwentips. Indien gewenst bezorgen we voor jou bij je moeder thuis. Snel en veilig. Inclusief een kaartje met een persoonlijke boodschap van jou. Een cadeau recht uit het hart.

Echte Italiaanse espresso
Een heerlijke Italiaanse espresso of cappuccino. Met de koffie van het Italiaanse familiebedrijf Bazzara maak je een reis om de wereld en geniet je van het echte Italiaanse leven. De koffie is te verkrijgen in koffiebonen, gemalen koffie of Nespresso cups.
 


Unieke Italiaanse olijfolie extra vierge
Deze olijfolie komt van het 120 jaar oude Italiaanse familiebedrijf Parovel. De olijfolie heeft kwalificatie DOP en Slow Food presidium. Een parel in je keuken en echte smaakmaker.
 


Bijzondere Italiaanse wijnen
Geef je moeder een heerlijke fles wijn met een unieke Italiaanse kaas of de bijzondere Italiaanse ham San Daniele. De wijnen van Festa di Friuli zijn stuk voor stuk bijzonder en van hoge kwaliteit. 

Cadeaupakket
Neem bovenstaande producten samen en je hebt een bijzonder cadeaupakket waarmee je jouw moeder echt verwent. Wij kunnen ook een persoonlijke cadeaupakket op maat samenstellen. Bel of whatsapp ons voor de mogelijkheden.Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR