Olijfolie-Extra-Vergine

De beste 100% Italiaanse extra vierge olijfolie koop je online bij Festa di Friuli.

Wij importeren rechtstreeks bij het familiebedrijf Parovel wat al 120 jaar bestaat. Door hun passie en vakmanschap, wat generatie op generatie is overgedragen, en met de Slow Food certificering en DOP keurmerk, is topkwaliteit verzekerd.

In de Italiaanse keuken gebruikt men diverse soorten olijfolie. Naast het feit dat olijfolie kan worden gebruikt om te bakken, worden het in Italië veel gebruikt om gerechten extra smaak te geven; zo worden je pasta’s, salades, maar bijvoorbeeld ook je vis- en vleesgerechten nog lekkerder!

Gelukkig gebruiken wij de afgelopen jaren steeds ook in Nederland meer olijfolie, aangezien het een gezonde bron van onverzadigde vetten is. Daarnaast bevat olijfolie polyfenolen welke helpen om beschadigingen aan cellen en weefsels te voorkomen en die op lange termijn onder andere hart- en vaatziektes kunnen voorkomen. Gebruik dan wel extra vierge olijfolie, want deze is beter voor je gezondheid. Dus olijfolie niet alleen lekker, maar ook gezond!

De ene olijfolie past beter in een bepaald gerecht dan de ander – net als met wijn. Daarom hebben we een overzichtelijk assortiment met voor iedere toepassing de juiste olijfolie, alle van premium kwaliteit.



Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR