Vaderdag

 

Helaas is de Vaderdag actie met aantrekkelijke kortingen afgelopen.

Je kunt je vader natuurlijk ook op andere momenten dan alleen Vaderdag verwennen, dus kijk bij onze andere acties of borrelboxen voor leuke aanbiedingen.

Op zoek naar een origineel Vaderdag cadeau?

Deze keer geen gereedschap, sokken of geurtje voor vaderdag? Geef dan een heerlijk Italiaans cadeaupakket voor vaderdag - nu met korting!

 

Italiaans cadeaupakket 1 - Italiaanse rode wijn met Italiaanse Salami nu voor slechts € 23,50

Geef je vader een heerlijke fles wijn met een ambachtelijk gerookte salami. De wijnen van Festa di Friuli zijn stuk voor stuk bijzonder en van hoge kwaliteit. Speciaal voor alle lieve vaders van Nederland bieden we deze week de rode wijn Refosco DOC inclusief een salami met korting aan.


Italiaans cadeaupakket 2 - Italiaanse witte wijn met Italiaanse ham San Daniele nu voor slechts € 22,50

Geef je vader een heerlijke fles wijn met een ambachtelijk gedroogde ham San Daniele. De koning onder de Italiaanse hammen. De wijnen van Festa di Friuli zijn stuk voor stuk bijzonder en van hoge kwaliteit. Speciaal voor alle lieve vaders van Nederland bieden we deze week de witte wijn Friulano DOC inclusief ham San Daniele met korting aan.

Proeverij van Italiaanse delicatessen en wijnen
Of kom samen met je vader genieten van een heerlijke proeverij van Italiaanse delicatessen en wijnen. Een mooie ervaring en herinnering. Aan het einde van de proeverij hebben we voor je vader een leuk aandenken.   


 Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR