Bij Festa di Friuli kunt u betalen met Ideal (Nederland), Mastercard, Visa, Afterpay en Bancontact (België).

IDeal (gratis)
iDeal werkt via internetbankieren van uw eigen bank. U heeft hiervoor geen speciale software of inlogaccounts voor nodig. iDeal is de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van betalen op internet. Wij krijgen direct een bevestiging van de bank dat de betaling bij ons binnen is en nemen je bestelling direct in behandeling.

Creditcard Visa/Mastercard (gratis)
Betaal gemakkelijk en veilig met je creditcard op Festa di Friuli. Wij accepteren VISA en Mastercard.

Afterpay (gratis)
AfterPay voert voor www.festa-di-friuli.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het/de gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.festa-di-friuli.nl betalen met een digitale factuur.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Bancontact (gratis):
Bancontact is een betaalsysteem in België en is in 1979 ontwikkeld door een samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te vergelijken met het iDeal betaalsysteem in Nederland.

Komt u een bestelling bij ons ophalen of koopt u tijdens een proeverij onze producten dan kunt u met pin betalen. U kunt niet met contant geld betalen.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR