De beste Italiaanse wijnen koop je online bij Festa di Friuli. Wij zijn gespecialiseerd in wijnen uit Noord-Italië, specifiek de regio Friuli Venezia Giulia
 

Mensen zeggen vaak ik houd van Italiaanse wijnen. Dat is heel breed. Er is een groot verschil tussen Noord-Italiaanse wijnen, bijvoorbeeld een Barolo uit Piemonte of Zuid-Italiaanse wijnen, bijvoorbeeld een Primitivo uit Puglia. 

In de regio Friuli Venezia Giulia ligt het wijngebied Colli Orientali del Friuli. Dit wijngebied staat bekend om zijn fantastische witte wijnen, maar is tegenwoordig ook sterk in het maken van rode topwijnen.

Bestel je van een bepaalde wijn 6 flessen of meer dan krijg je automatisch 10% korting.Weergave:
 


Bezig met laden...

Bestel je van een bepaalde wijn 6 flessen of meer dan krijg je automatisch 10% korting. De witte wijnen variëren van inheemse druivenrassen zoals de Friulano, Ribolla Gialla en Malvasia tot internationale druivenrassen zoals de Chardonnay, Sauvignon, Pinot Grigio en Pinot Bianco. 

De rode wijnen variëren van inheemse druivenrassen zoals de Refosco, Pignolo en Schioppettino en internationale druivenrassen zoals de Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc. 

Onze Italiaanse wijnen van het Noord-Italiaanse wijnhuis Ermacora zijn door James Suckling, een internationale wijnschrijver beoordeeld en beloond met topscores. Ook hebben de Italiaanse DOC wijnen van Ermacora diverse medailles op Internationale Wijnconcoursen behaald.

Daarnaast hebben we een overheerlijke mousserende wijn voor een feestelijk aperatief en één van de beste Italiaanse dessertwijnen, de Picolit DOCG. 

Uiteraard mogen de biologische wijnen uit de regio Friuli niet ontbreken. 

Wij hebben een  zorgvuldige selectie gemaakt zodat je bij ieder gerecht of hapje een perfecte wijn kunt vinden.

Kijk snel bij onze exclusieve wijnen die niet bij de supermarkt of slijterij te verkrijgen zijn. Eeen unieke kans voor de echte wijnliefhebber.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR