Welke wijn bij vis? Witte wijn combineert het beste bij vis. Een rode lichte en fruitige wijn kan ook bij vis, maar we houden het simpel. Vervolgens kijk je naar het soort vis, magere vis of vette vis.

Magere vis zoals kabeljauw, schol of tilapia combineert het beste met onze witte wijn Pinot Grigio. Deze witte wijn Pinot Grigio is tevens een heerlijke borrelwijn en alleskunner. 

Vette vis zoals zalm en makreel passen goed bij onze Sauvignon. Deze witte wijn past ook goed bij schaal- en schelpdieren zoals gamba's, vongole, garnalen en kreeft. Of combineer onze Biologische witte wijn bij deze visgerechten.

Vervolgens spelen de bereidingswijze, kruiden en sauzen ook een rol. Heb je een romige saus of een gefrituurde of gebakken vis? Kies dan voor onze Sauvignon of onze mousserende wijn.

Salute!



Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR