Wijntaps-Bag-in-Box

Wil je een kwalitatief goede wijn tegen een schappelijke prijs overweeg dan een wijntap. Een fles wijn kost al minimaal € 2,50 voor het glas, etiket, transport. Voor € 4,75 heb je slechts € 2,25 aan wijn in de fles. Iedere euro meer is meteen een toevoeging aan kwaliteit. Als je de wijntaps omrekent, heb je dus veel meer kwaliteit voor je geld.

Onze wijntaps kosten omgerekend ongeveer € 5,- per fles. Dan heb je een wijn die je prima op een feestje kunt schenken. Vind je zo’n wijntap echt niet kunnen, schenk het dan in een mooie karaf en zet deze op tafel.

De wijntaps wordt ook wel BIB genoemd. Dat start voor Bag in Box. De wijntap is ook milieuvriendelijker en praktisch. De wijn is na openen 4-6 weken houdbaar.

Ook zijn de wijntaps ideaal voor op de boot of camping. Geen gesjouw met flessen en helemaal lekker als wij het bij je thuis bezorgen.

En uiteraard komen deze toegankelijke wijnen in deze praktische wijntaps uit de mooie regio Friuli Venezia Giulia in Noord-Italië net als onze andere producten.


 Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR