Italiaans cadeaupakket - borrelbox < 20 euro Witte wijn met kaas
Witte biologische wijn met Montasio kaas

In dit Italiaanse cadeaupakket zit een frisse witte biologische wijn met een stuk Montasio kaas. De biologische wijn is zonder toegevoegd sulfiet en de kaas een Italiaans DOP product. Hoge kwaliteit.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 18,90
Prijs per pakket

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Mont'Albano Perennio Bianco IGT - Witte biologische wijn zonder toegevoegd sulfiet
Fris boeket met hints van rijp wit fruit.  60% Chardonnay 30% Verduzzo 10% andere witte druiven. Het zeer speciale kenmerk van deze wijn is het feit dat er geen conserveermiddelen (sulfiet) zijn toegevoegd. Hierdoor kun je een lichte tinteling voelen. Wanneer je de fles 5 à 10 minuten opent voordat je de wijn gaat inschenken en drinken, verdwijnt de lichte bruis. De wijn is niet gefilterd waardoor het bezinksel heeft. 


Een wijn zonder toegevoegd sulfiet kun je vergelijken met vers fruit. Eenmaal aan bijvoorbeeld je appel begonnen moet je het helemaal op eten. Dat geldt ook voor deze wijn, na opening moet je de fles daarom eigenlijk dezelfde dag leegdrinken. Ook een ongeopende fles van deze wijn kun je niet onbeperkt laten staan. Drink de wijn zo snel mogelijk en bewaar hem ondertussen op een plek waar het niet te warm of te koud is: rond de 16 °C is ideaal en voorkom sterke temperatuurschommelingen.

Montasio Fresco (jong) < 4 mesi (maanden)

Montasio is een half harde, gekookte wrongel kaas die uitsluitend is gemaakt met koemelk van koeien uit delen van Friuli Venezia Giulia en Veneto. Deze jonge Montasio kaas heeft een milde romige smaak. Het is een product met kwalificatie DOP (Denominazione d'Origine Protetta). Dit is het keurmerk dat aangeeft dat de grondstoffen volledig uit een bepaald gebied komen en ook in dat gebied wordt geproduceerd en verwerkt volgens voorgeschreven procedures.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR