Online een kant-en-klare borrelbox of Italiaans cadeaupakket kopen? Zo weet je zeker dat een bepaalde wijn prima bij een bepaalde kaas, ham of salami past. En andersom. Kies je de overheerlijke prosciutto San Danielle uit maar welke wijn past daar nu goed bij? 

Onze borrelboxen met Italiaanse delicatessen en wijnen of bieren bestel je online en worden (gekoeld) thuis bezorgd. Heerlijk om thuis te genieten!

In deze tijd kun je niet altijd meer naar een verjaardag of een trouwdag of jubileum vieren. Met een mooi Italiaans cadeaupakket kun je op afstand jouw dierbaren laten weten dat je aan ze denkt en ze verwennen met onze heerlijke producten. 

 Wij voegen een kaartje bij het pakket met jouw persoonlijke tekst. Succes verzekerd!

Bekijk de reeds samengestelde pakketten of bestel de producten los en wij maken er een mooi pakket van. Of wil je advies op maat, mail, whatsapp of bel ons. Wij helpen je graag verder! 
Borrelboxen-Cadeaupakketten


Cadeauverpakkingen
Wil je Italiaanse delicatessen en wijnen cadeau geven. Maak je pakket dan compleet om als geschenk te geven met onze cadeauverpakkingen. Er zijn standaard pakketten, maar uiteraard kunnen we ook een pakket op maat samenstellen.

Heb je meerdere Italiaanse cadeaupakketten nodig (>3) neem dan contact met ons op.

Felicitatie tekst
Wanneer je de bestelling afrondt, kun je in het veld 'Opmerkingen' een felicitatie opschrijven. Deze tekst nemen wij over op een cadeaukaartje. Bijvoorbeeld Gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk. Groeten, Hans en Mieke. 

Italiaans cadeaupakket Festa di Friuli

Cadeaupakket Italiaanse wijnen Festa di Friuli

Cadeaupakket Italiaanse delicatessen en wijnen Festa di Friuli 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR