Relatiegeschenken met impact Het is weer tijd om na te denken waarmee je jouw relaties dit jaar gaat verrassen. Wij hebben zojuist de eerste levering weer klaar gezet. Het ziet er zo feestelijk uit! Een mooi boomschors serveerplankje met ons logo, een heerlijke panettone en een kortingsbon voor een vervolgaankoop. 

Wil je dit jaar ook impact maken met je relatiegeschenk ?! Weten jouw relaties nog wat ze vorig jaar van jou hebben ontvangen om jullie succesvolle samenwerking te vieren? Hebben ze er met anderen over gesproken?

De 3 belangrijkste uitgangspunten zijn:

1. Geven is leuk en iets krijgen ook. Het is de bedoeling dat jouw relaties je relatiegeschenk super waarderen op het moment dat het wordt gegeven.

2. Het is ook belangrijk dat men het relatiegeschenk na een tijd nog kan herinneren, zodat men de positieve gedachte aan jou als gever vasthoudt.

3. Hoe mooi zou het zijn als je relatie deze positieve gedachte ook nog eens deelt met anderen.

De panettone is een cadeau bij uitstek dat de Italianen met Kerst geven om samen te delen. Maar ook bijvoorbeeld met een Magnum fles Topkwaliteit Italiaanse wijn behaal je alle 3 de doelen in 1 klap! Over een gewone fles wijn of wijnpakket zal niet snel gesproken worden. Maar een Panettone of Magnum fles van topkwaliteit wijn… die gaat open om gedeeld te worden met anderen!

Wij importen al onze ambachtelijke kwaliteitsproducten rechtstreeks uit Noord-Italië. Onze producten hebben medailles gewonnen op internationale concoursen, kwaliteitskeurmerken, top ratings behaald en zijn stuk voor stuk uniek.

Wil jij dit jaar zo’n mooie Magnum fles Italiaanse wijn cadeau geven of zo'n feestelijk verpakte echt lekkere panettone, die zeker herinnerd zal worden? Neem dan contact met ons op per e-mail info@festa-di-friuli.nl of telefoon 06 83 19 09 60.

A presto!
    29-10-2019 21:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR