Internationale wijnkenner beoordeelt diverse wijnen van Ermacora als uitmuntend James Suckling is een Amerikaanse wijnkenner en zeer invloedrijke internationale wijnschrijver. Het is niet gemakkelijk om je wijnen door hem te laten scoren. Hij heeft diverse wijnen van het Italiaanse wijnhuis Ermacora in Friuli Venezia Giulia gescoord en met een A – Outstanding beoordeeld. Deze wijnen hebben wij in ons assortiment. Wat een erkenning!

De witte wijnen; de Friulano, Pinot Grigio, Sauvignon en Malvasia hebben een score van 92 op 100 punten gekregen. De rode wijnen Refosco en Rosso Riul 91 punten. Een wijn met een score van 90 punten of meer is uitstekend (A).

James Suckling zette het Europese kantoor op van Wine Spectator, het bekende Amerikaanse wijnmagazine, en woont al sinds 1987 in Europa. Hij schat dat hij sinds het begin van zijn carrière zo’n 200.000 wijnen heeft geproefd. In 2017 hebben hij en zijn kleine team ongeveer 16.000 wijnen geproefd. In 2018 hebben ze ongeveer 5.400 Italiaanse wijnen beoordeeld waaronder deze van Ermacora.

James Suckling gebruikt al 25 jaar een 100-puntsschaal. Een wijn met een score van 90 punten of meer is uitstekend (A). Het is een wijn waarvan hij een glas wil drinken en hij een uitstekende aankoop vindt. Als hij een wijn 95 punten of meer (A +) geeft, is het een 'must buy' en een fles die hij in zijn geheel wil leeg drinken! Als hij een wijn met minder dan 88 punten beoordeel, is het misschien nog steeds de moeite waard om te kopen, maar ga voorzichtig te werk. Hij beveelt het niet aan om geld uit te geven aan iets dat lager scoort. Kijk voor meer informatie op JamesSuckling.com

Ja ik wil de witte topwijnen bestellen

Ja ik wil de rode topwijnen bestellen
    06-12-2018 20:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Om alcohol op onze webshop te kopen,
dien je ouder dan 18 jaar te zijn.

JA, IK BEN OUDER DAN 18 JAAR